fbpx

Blacksmith’s Reserve, botteling 2

Er was al een kleine botteling van The Blacksmith’s Reserve gebeurd, eind april. Na de grote botteling van afgelopen vrijdag staat nu zo goed als alles op fles. Later deze week wordt alles nog gelabeled en van een huls voorzien en dan kan de hele zwik de shop in.

Blacksmith's Reserve : botteling
The prrrreciousss…

Just look at it… Heerlijke kleur (met dank aan de zomerhoning die erin verwerkt werd) en een -al zeggen we het zelf- smaak die de kleur zelfs doet verbleken. Zoet, maar niet plakkerig en met zijn 12% ABV heeft hij ook nog een serieuze kick. Zoals de meeste medes: lichtgekoeld schenken. Ook het bewaren van de blacksmith’s Reserve mag geen problemen opleveren. Een traditional met een zoete afdronk kan makkelijk enkele jaren weggelegd worden. Wij steken alvast 24 flessen vér weg.

The Blacksmith’s Reserve: afgewerkt product

Blacksmith's Reserve : afgewerkt product
… en het afgewerkt product.

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten uit eerdere artikels, worden op het etiket de wapenschilden afgebeeld van de mensen die uw nederige medeblander zodanig onder de kont geschop hebben dat we toch de professionele toer zijn opgegaan…
Nog één dingetje wilden we even onder de aandacht brengen: hoe cool is het dat je als mederij je product kan showcasen op een authentiek stukje Antwerpse kathedraal®?