fbpx

Laatste afgelopen Evenementen

Middeleeuws Festival Snellegem

Oostmoerstraat, 8490 Jabbeke, België Oostmoerstraat, Jabbeke

Op 9 en 10 juli gaat de vroegere zetel van het Merovingisch kroondomein het Oosthof in Snellegem helemaal terug naar de middeleeuwen. UIteraard kan The Blacksmith's Meadery niet ontbreken op dit festival. Je vind ons -naar aloude gewoonte- bij het kampement van Ortus Phoenix

Bloesem Bierfestival

Festivalwei Stenenkruisstraat Stenenkruisstraat, Zwijndrecht

The Blacksmith's Meadery is terug te vinden op het Bloesem Bierfestival in Zwijndrecht. -- Op zaterdag 30 april organiseert Bloesemfeesten voor de eerste keer in Zwijndrecht een bierfestival! Wel vijftien brouwerijen zullen tussen 13u en 19u hun beste brouwsels presenteren. Voor 10 euro krijg je een uniek degustatieglas, een infoboekje en 3 bonnetjes om te … Lees verder "Bloesem Bierfestival"

Dag van de ambachten 2021

The Blacksmith's Meadery Molenbeemd 3, Schilde

Bezoek op de dag van de ambachten onze mederij op de nieuwe locatie in Schilde. Ontdek hoe het productieproces van mede in zijn werk gaat en proef meteen ook het resultaat (medeproeverij pas vanaf 18 jaar, 16 mits ouderlijke toestemming). We hebben ook een heel aantal honingsoorten ter beschikking. Je kan dus ook ondervinden dat de ene honing bij lange na de andere niet is. Omwille van veiligheidsredenen is er een maximum aantal bezoekers per timeslot. Bezoekers met een -gratis- ticket zijn zeker van een rondleiding. Wie komt 'aanwaaien' loopt het risico dat er geen plaats meer is.