fbpx

The Blacksmith's Meadery Mead. Made in Belgium.

Ambachtelijk geproduceerde medes met ingrediënten van compromisloze kwaliteit.

 

Gratis verzending (België) bij aankoop vanaf €100*

*niet combineerbaar met andere promoties.

Company logo
Testimonials

The Blacksmith's Meadery behoort tot de top-15 van Belgische brouwerijen.
Untappdscore 3.97/5

Gemeten op Untappd, 30 maart 2023

Welkom in de webshop!

Je vindt in onze webshop steeds een collectie van de lekkerste mede die in het ondermaanse te verkrijgen is. The Blacksmith’s Meadery produceert steeds in kleine batches. Per release zijn er maar een beperkt aantal flessen te verkrijgen. Wees er dus snel bij! 

In our webshop you’ll find a collection of the tastiest mead that is available in this region of the galaxy. The Blacksmith’s Meadery produces small batch only. For each release there are only a limited number of bottles available. Better be quick!

Gratis proefglaasje per 5 bestelde flessen!

Eerst het slechte nieuws. We gaan helaas onze prijzen moeten optrekken in de nabije toekomst. De belachelijk toegenomen prijzen van grondstoffen en materialen (flessen +80%, om je een idee te geven) laten ons helaas geen andere keuze.
Het spreekt voor zich dat de mede die al gebotteld was voor de prijsstijgingen niet verandert van prijs. Enkel de nieuwe batches.

Om de pijn toch een beetje te verzachten: bij aankoop van 5 flessen krijg je tot en met 1 juli een gratis The Blacksmith’s Meadery glaasje. Voor de goede orde: enkel op bestellingen van veelvouden van 5. Er passen namelijk 6 flessen in een doos. Bij een volle doos is er dus geen plaats meer voor het glas.

ягоды и белый шоколад. шедеврально.
(Berries and white chocolate. Masterpiece.)

Alex S.

at U Mysliwych (Poznan) on Untappd

Delicious! Balanced sweet with sublime tart finish. Not dry or bitter in any way. Perfection.

Kristin B.

at Dr. Beer (Antwerp) on Untappd